İnönü Anaokulu
Çarşı Mahallesi. Aytekin Sokak .No 5 İNÖNÜ /ESKİŞEHİR

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak çevre koşullarının da göz önünde bulundurulması ile hazırlanan eğitim programıyla, sanatsal ve kültürel faaliyetlerin önemsendiği, bilimsel bilginin ön planda olduğu, yaratıcılıkla yoğrulan ve yaratıcılığı destekleyen bir eğitim anlayışı çerçevesinde ailelerin de desteğini alarak, okul öncesi eğitiminin bakanlığımızca benimsenen amaçlarına hizmet eden bir kurum olabilmektedir.

MİSYON

Bilimsel düşünme becerilerini edinmiş, Sorumluluk bilinci gelişmiş, Özgüven ve özdisiplin yetilerini edinmiş, Yeteneklerini ve yaratıcı gücünü kullanabilen, Çevresiyle sağlıklı iletişim kurabilen, Paylaşma duygusu gelişmiş, Kendi haklarını korurken başkalarının haklarına da saygı gösteren, Gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, Farklılıklara saygılı, Doğayı koruyan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmektir.

Temiz Okul Sağlıklı Okul "Beyaz Bayrak" Ödülü ,Beslenme Dostu Okul Sertifikası

NORMAL

Doğalgaz-Kombili

İl Merkezine 40 Km. İlçe Merkezine 1 Km.

Çarşı Mahallesi Aytekin Sokak No:5 İNÖNÜ/ESKİŞEHİR

Proje Çalışmaları

"RENGARENK BİR İNÖNÜ İÇİN MİNİK ELLER İŞBAŞINDA" Projesi ile okul bahçe duvarlarımıza resim yaparak hayallerimizi gerçeğe dönüştürüyoruz.....