Okulumuz Hakkında

Çarşı Mahallesi. Aytekin Sokak .No 5 İNÖNÜ /ESKİŞEHİR
 Fotoğrafı

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak çevre koşullarının da göz önünde bulundurulması ile hazırlanan eğitim programıyla, sanatsal ve kültürel faaliyetlerin önemsendiği, bilimsel bilginin ön planda olduğu, yaratıcılıkla yoğrulan ve yaratıcılığı destekleyen bir eğitim anlayışı çerçevesinde ailelerin de desteğini alarak, okul öncesi eğitiminin bakanlığımızca benimsenen amaçlarına hizmet eden bir kurum olabilmektedir.

MİSYON

Bilimsel düşünme becerilerini edinmiş, Sorumluluk bilinci gelişmiş, Özgüven ve özdisiplin yetilerini edinmiş, Yeteneklerini ve yaratıcı gücünü kullanabilen, Çevresiyle sağlıklı iletişim kurabilen, Paylaşma duygusu gelişmiş, Kendi haklarını korurken başkalarının haklarına da saygı gösteren, Gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, Farklılıklara saygılı, Doğayı koruyan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmektir.

Temiz Okul Sağlıklı Okul "Beyaz Bayrak" Ödülü ,Beslenme Dostu Okul Sertifikası

Lojman Bilgisi

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl Merkezine 40 Km. İlçe Merkezine 1 Km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Çarşı Mahallesi Aytekin Sokak No:5 İNÖNÜ/ESKİŞEHİR

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

Proje Çalışmaları