"GEÇMİŞTEN GELECEĞE İZ BIRAKANLAR" PROJESİ YIL SONU PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİK

En kıymetli hazinelerimiz olan çocuklarımıza ülkemize ait değerleri tanıtmak, maddi,manevi ve kültürel değerlerimize sahip çıkabilecek nesiller yetiştirmek İnönü Anaokulu olarak en temel amaçlarımızdandır.Bu bağlamdan hareketle Eskişehir İl Milli Eğitim müdürlüğü tarafından hazırlanan “Geçmişten Geleceğe İz Bırakanlar”  Projesi kapsamında örnek kişilikleri yıl boyunca öğrencilerimize tanıttık.Öğrencilerimizin öğrendiklerini sergiledikleri bu gösteriler büyük beğeni topladı.Programa İlçe Kaymakamımız Sn. Mustafa TAŞ, Belediye Başkanımız Sn. Kadir BOZKURT, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sn Özden AKKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Muhammet BÜYÜK, İlçe kurum amirleri ve velilerimiz katıldı.Emeklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

22-05-201822-05-201822-05-201822-05-201822-05-2018