İnönü Anaokulu olarak "Yaya Öncelikli Trafik" algısı oluşturmaya yönelik farkındalık yaratma faaliyetine pankartlarımızla birlikte destek olduk.

Karayolları Trafik Kanununda yapılan değişiklikle; “sürücüler, görevli bir kişi veya ışıklı trafik işareti bulunmayan ancak trafik işareti veya levhalarıyla belirlenmiş kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamak, varsa buralardan geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermek zorundadırlar” hükmü getirildi. Bu bağlamda yaya kazalarına ve güvenliğine dikkat çekmek, kazaları en aza indirmek, kamuoyunda farkındalığı artırmak amacıyla çeşitli kurumlar ile işbirliği yapılarak hazırlanan “Yaya Öncelikli Trafik” algısı oluşturmaya yönelik farkındalık faaliyetine İnönü Anaokulu olarak katılarak destek olduk.

08-02-201908-02-201908-02-201908-02-201908-02-2019